събота, 7 март 2009 г.

Воронин отчая Енерги, Херта с 4 точки преднина на върха


Всички резултати

Хофенхайм 0:0 Вердер
Шалке 04 0:0 Кьолн
Борусия (М) 4:1 Хамбургер
Байерн 5:1 Хановер
Енерги (К) 0:0 Херта
Волфсбург 0:0 Карлсруе
Щутгарт 0:0 Борусия (Д)

Всички резултати

Тимът на Херта записа ценна победа с 3:1 като гост на Енерги Котбус в двубой от 22-ия кръг на Бундеслигата. Андрей Воронин поведе своя тим, след като домакините от Котбус излязоха напред в резултата. Воронин наниза хеттрик и вече има 4 точки преднина пред втория отбор в класирането.

Тимът на Херта записа ценна победа с 3:1 като гост на Енерги Котбус в двубой от 22-ия кръг на Бундеслигата. Андрей Воронин поведе своя тим, след като домакините от Котбус излязоха напред в резултата. Воронин наниза хеттрик и вече има 4 точки преднина пред втория отбор в класирането. Двубоят бе своеобразно българско дерби. Станислав Ангелов и Димитър Рангелов играха пълни 90 минути за Енерги, докато Валери Домовчийски се появи като резерва за херта в 84-ата минута на мястото на Рафаел.

Димитър Рангелов имаше възможност да открие резултата още в 5-ата минута. Ударът му обаче бе спасен от вратаря на берлинчани Дробни. В 22-ата минута домакините излязоха напред в резултата. Кагдаш центрира от пряк свободен удар, топката мина между краката на вратаря и попадна в мрежата.

В 34-ата минута Андрей Воронин сложи начало на головата си серия. Той засече едно центриране и с глава изравни.

Минута преди края Станислав Ангелов остана сам срещу Дробни, но се засуети и кълбото му бе изчистено. В ответната атака Херта стигна до втори гол - Воронин бе намерен на добра позиция и с премерен удар вкара за 1:2.

Шест минути преди края на редовното време в игра влезе Валери Домовчийски. Две минути по-късно Воронин оформи хеттрика с далечен удар и подпечата победата на своя тим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар