неделя, 8 март 2009 г.

Ники Николов отмени бунта, остава в Лукойл Нефтохимик


Николай Николов е отменил бунта, който е вдигнал срещу Лукойл Нефтохимик, научи "Топспорт". 22-годишният централен блокировач се е разбрал със спортния директор Сашо Везенков да остане в Бургас до края на сезона.

Както е известно, роденият в Карнобат Николов подаде молба до българската федерация по волейбол за разтрогване на договора му. Смяташе се, че Николов иска да отиде в турския Халкбанк, където селекционер е Мартин Стоев. Българин обаче няма как вече да играе за отбора от Анкара, защото бившият национален наставник привлече на поста център немеца Бергман.

Наистина за Ники имаше конкретна писмена оферта от Стоев, но тя поне засега бе отклонена от Везенков. Последва бунтът на Николов. Везенков и талантът са приключили разговора си със следното разбирателство - Николов остава в Лукойл Нефтохимик до края на сезона, за да даде всичко от себе си в първенството и турнира за Купата на България.

Николай няма да стъпва на терена още шест дни. В този период на всеки 24 часа ще му се бият оставащите 6 от предписаните от лекарите инжекции за заздравяването на кост в подбедрицата. Там на Николов бе открита фисура (цепнатина).

Няма коментари:

Публикуване на коментар