събота, 7 март 2009 г.

"Жълтата подводница" потопи Еспаньол


Отборът на Еспаньол не можа да си тръгне с положителен резултат от визитата на Виляреал и загуби с 0:1, което още повече усложни положението му в класирането. "Папагалчетата" са предпоследни с 21 точки, а всичките им съперници на дъното ще могат да увеличат актива си след утрешните мачове от 26-ия кръг на Примера. Голът на успеха за Виляреал вкара защитникът Фабрицио Фуентес в 20-ата минута. Той надскочи бранителите на гостите и с глава отклони центриране на Ариел Ибагаса в мрежата на Камени. Успехът позволи на "Жълтата подводница" да дръпне с 5 точки на Атлетико (Мадрид) в спора за четвъртото място.

Без да влагат пълния си потенциал, домакините успяха да контролират мача от самото му начало, а сравнително ранното попадение на Фуентес им позволи да играят още по-спокойно и да дебнат за пролуки в защитата на Еспаньол. Такива имаше, но в няколко ситуации Камени реагира адекватно и не позволи топката да невестни вратата му за втори път.

Едва към края на мача Еспаньол опита някакъв натиск и пред Луис Гарсия и Коро се откриха възможности да обстрелват Диего Лопес, но от тях не последва нищо съществено и барселонци напуснаха терена с наведени глави.

Няма коментари:

Публикуване на коментар